INSPIRATION


Als iets je energie volop laat stromen, dan is het wel inspiratie!


Wat laat jouw hart sneller kloppen? Waar word jij enthousiast van?

 

Als ik me geïnspireerd voel, kan ik nauwelijks wachten om er iets mee te doen, om iets te creëren of het met een ander te delen. In deze wereld kunnen we ons door zoveel dingen laten inspireren. Inspiraties die voor mij persoonlijk gelden, zijn de mensen om me heen, mijn familieleden van klein tot groot, mijn vrienden, collega's of de mensen die bij me komen voor coaching. En uiteraard de natuur, de geuren, kleuren, geluiden en de prachtige aanzichten. Maar ook allerlei menselijke creatieve uitingen, kleurrijke of juist verstillende foto's, positieve gedachten en energie. Prachtige muziek, instrumenten en stemmen die precies op de juiste toon raken. Mooie theatervoorstellingen, yogalessen, videos, boeken, gedichten, films enzovoorts. Het brengt me dankbaarheid dat we dat met elkaar mogen delen, want inspiratie komt uit het hart en dat voel je. Uiteraard bestaan in het leven, naast al deze inspiratie, ook minder fijne momenten. Maar ook die komen om iets met je te delen. En de momenten dat je echt die verbinding voelt, zijn het zó waard...!

Laat je ook inspireren! Ik heb alvast het een en ander voor je verzameld. Kijk onder en laat je hart met aandacht vullen.


Videos

Een paar jaar geleden had ik je niet geloofd als je me verteld had hoeveel ik zou leren op YouTube. Toch is het zo dat ik ontzettend veel wijsheid en steun verkregen heb door videos van verschillende (spirituele) leraren. Degenen die mij het meest raakten en inzicht gaven, heb ik verwerkt in het Abundance Yoga cursusboek en voor je samengevoegd in YouTube afspeellijsten. Je vindt een overzicht van verschillende categorieën, van wetenschap tot spiritualiteit, meditaties en yoga, tot voeding, muziek en heel veel uitleg over de chakra's. 


Picture poetry

Picture poetry is poëzie in afbeeldingen, soms met tekst, soms zonder. Ik kan persoonlijk volledig verdwalen in de tijd als ik naar mooie afbeeldingen speur, collages maak of teksten schrijf. Ik deel het resultaat graag met je. Tijdens de 7 daagse chakra cursus zullen we ook gezamenlijk met Picture poetry werken.


Thank you

Ik zou heel graag mijn dank uitspreken naar alles en iedereen die bijdraagt om de wereld kleur te geven. Met in dit geval in het bijzonder aandacht voor de creatievelingen die hun werk kosteloos op internet delen. Op websites als unsplash.com, pexels. com, pixabay.com vind je prachtige foto's en illustraties. Dit inspireert mij keer op keer.

Een aantal waardevolle bijdragers aan deze website zijn: Brooke Cagle, Samuel Zeller & Nathan Dunloa (unsplash.com) en Icon0, (pexels.com).

Namaste: 'Het licht in mij groet het licht in jou.'