FLOW & GROW JOURNEYS

- Your sound experience - 

 

3 ontspannen ochtenden voor jezelf. Ontvang helende klanken, dans, lach, verdiep. Als jezelf, met elkaar.


De Flow & Grow Journeys nemen je mee op een reis van helende geluiden en geuren, yoga, dans, zang, persoonlijke groei, creativiteit en spirituele ontwikkeling. Precies vanuit waar jij op dat moment staat, breng je je energie in beweging, letterlijk en figuurlijk. Een beweging die je ook na afloop van de journeys richting blijft geven.

Vanuit mijn ervaring als psycholoog, soundhealer en yogadansdocent help ik je een verdieping in je reis te brengen die start en eindigt met verbinding. Je maakt vanuit je hart contact met jezelf, anderen en jouw wensen of dromen. De dans en de verdiepende / creatieve oefeningen die we doen, zijn op speelse wijze gericht op het openen van je chakra's. Deze energiepunten zijn waardevolle bronnen van kracht en informatie.  Elk van de zeven chakra's heeft z'n eigen karakter en de bewegingen en oefeningen die we doen, passen daarbij. Je kan denken aan grondend, creatief, verstillend of juist bevrijdend. Tijdens deze reeks van 3 journeys staan verschillende thema’s centraal (zie onder). De journeys zijn los te volgen of als een complete reis van groei, verbinding en bovenal plezier. Het geheel wordt ondersteund door inspirerende en (veelal) bekende muziek, in combinatie met live zang en instrumenten zoals klankschalen, drums en chimes.

Tot slot is het goed te weten dat je geen specifieke ervaring nodig hebt om mee te kunnen doen. Je bent van harte welkom, precies zoals je bent.

 

Data Thema
11 april Creatieve expressie
9 mei Soundhealing
13 juni Intuitie en verbinding

Creatieve expressie

Kom authentiek expressie geven aan jouw waarheid, verlangens en dromen. Een creatieve journey met een open begin en einde...;)

 

Soundhealing

De pure trilling van instrumenten, onze stemmen en bewegingen brengen een nieuw soort beleving. Verdiepend en toch ook speels.

 

Intuïtie en verbinding

Maak écht contact, met jezelf, met de mensen om heen, met jouw persoonlijke geluid. Ervaar de kracht van verbinding met licht en liefde.

 

Tijdstip

09.30-12.30 
Voor en achteraf staat een kopje thee klaar!

 

Bijdrage

€ 35 per journey of € 99 voor 3x

 

Locatie

De workshops vinden plaats bij Yogacentrum Novastrada, een prachtige groene locatie in Roden, Aan de Vaart 12.

- Journey with us -


FULL 7-DAY chakra course

Deze cursus biedt in zeven ontspannende en inspirerende dagen een wonderschone reis door jezelf. Je reist langs je chakra’s, in verdieping, met elkaar. We hebben uitgebreid de ruimte om stil te staan bij wat jouw energie nou echt goed doet, waar je wellicht nog in vast loopt en wat jij neer wilt zetten in je leven.

 

We werken met:

  • een prachtig cursusboek met heel veel informatie over de werking van energie en de chakra’s en volop tips om jouw eigen authentieke energie volledig de ruimte te geven
  • yogadans
  • zang en stemgeluid
  • persoonlijke ontwikkelingsoefeningen en groepsoefeningen
  • meditaties en muziek
  • creatieve activiteiten
  • de elementen van de natuur
  • beeld, kleur en geur, gehoor en gevoel
  • de kracht van de groep
  • jouw eigen unieke inbreng, inspiratie, intuïtie, wijsheid en speelsheid

Maximaal aantal deelnemers: 9

Voor wie

Ben jij nieuwsgierig om je eigen energie, creativiteit en hart dieper te leren kennen en uiting te geven? Loop je hier soms nog in vast? Ons aanbod is geschikt voor iedereen die zich wil ontwikkelen op persoonlijk vlak of werkgebied, bijv. hulpverleners / (yoga)docenten. Je chakra’s zijn waardevolle bronnen van informatie en kracht. Je bent van harte welkom om het te komen ontdekken, precies zoals je bent.

Programma

Dag 1 Muladhara chakra - het wortelchakra

Deze dag staat in het teken van de basis in jezelf. Het contact met je lichaam, de aarde en de zaadjes die je wilt planten. Fysiek gezien ligt de nadruk op het onderste deel van je lichaam, de basis van je ruggengraat, je benen en voeten. Dit chakra biedt structuur en gaat over comfortabel en veilig aanwezig zijn in jezelf en wortels geven aan wat jij neer wilt zetten in je leven. Zoals dat in natuur vanzelfsprekend verankerd is en leeft. We doen oefeningen die deze eigenschappen in jezelf versterken. Stevig en aanwezig en toch ook altijd creatief.

 

Dag 2 Svadhistana chakra – het sacraalchakra

It’s time to feel and play!J Dit chakra is als een watergolf die je meeneemt en leert surfen. Soms heb je misschien het gevoel dat je flink aan het zwemmen bent, maar de stroming brengt je altijd veilig terug aan land. Een ervaring rijker! Opbouwend vanuit de basis van het eerste chakra, gaan we voelen en spelen, de vrijheid opzoeken en heupen los maken. Verlangens verkennen, je creativiteit, de relatie met jezelf en anderen. We oefenen met elkaar, we voelen in onszelf, we dansen, verzetten soms en lachen weer. Een heerlijk stromende ontdekkingstocht vol inspiratie!


Dag 3 Manipura chakra – het zonnevlechtchakra

Let’s build us a fire..! We gaan het vuurtje opstoken. Je basis staat, de beweging is op gang, tijd om je kracht aan te boren en over te gaan tot geïnspireerde actie. Op stoom zonder te forceren. Vanuit jouw authentieke drijfveren vervolg je je verhaal. Het vuur in dit chakra kan je motor zijn, maar kan je ook reinigen. Je helpen loslaten wat je niet meer dient. Je zonnevlecht (buikgebied) wordt zo een prachtig pure stralingsbron.


Dag 4 Anahata chakra – het hartchakra

Het hartchakra ademt en dat doen wij dan ook samen op deze dag. Tijd voor het element lucht, ademhalingsoefeningen, hartopeners, een hartmeditatie en meer. Een dag om je hartsverlangens verder te leren kennen en vormgeven. Een dag gericht op verbinding, warmte en liefde. Met natuurlijk ook ruimte voor muziek die je hart sneller laat kloppen of misschien juist wel tot rust brengt. Verdiepend en verbindend mèt plezier, want zo houdt het hart lucht.

 

Dag 5 Vishudda chakra – het keelchakra

Het keelchakra gaat over expressie, je stem laten horen en gelijktijdig over luisteren, ècht luisteren. We maken hier gebruik van ons eigen stemgeluid, in zang (als je wilt) of klank. We zoeken de uitbundigheid op en ook weer de stilte. Dit energie van dit chakra is creatief en vraagt om jouw puur authentieke waarheid en expressie. Lichamelijk gezien bevinden we ons in het gebied van de schouders en keel. We maken de spanningen die veel mensen opslaan in dit gebied op meerdere niveaus los en je wordt uitgenodigd te verzachten naar de delen in jezelf die je tot op dat moment nog niet volledig durfde te (laten) zien.

 

Dag 6 Ajna chakra – het derde oog

Jouw intuïtie staat deze dag centraal. Licht is het element dat bij het zesde chakra hoort, je maakt contact met dit licht in jezelf en om je heen. Het derde oog vraagt om meer rust en bezinning, ook in de bewegingen die we doen. We maken gebruik van meditatie en (zelf)massage en uiteraard van inspirerende, verdiepende muziek.

 

Dag 7 Sahasrara chakra – het kruinchakra

Het kruinchakra integreert het geheel. Het biedt ruimte, overzicht en gelijktijdig verbinding. Het leert je overgave en toewijding. Overgave aan het universum, terwijl je ook gegrond blijft zodat je je dromen tot leven kan brengen. We laten de muziek en de ervaringen volledig tot ons komen en werken met vertrouwen. Op jezelf, op het universum en op elkaar. De energie van je chakra’s komt samen en vormt een eenheid vanuit liefde, stilte en inspiratie.

 

Data

Op aanvraag.

 

Bijdrage

De prijs voor deelname aan de 7-daagse cursus is €625 incl. BTW.

Dit is inclusief het volledige cursusboek & thee, fruit en lekkers op de dag zelf.

 

Locatie

De cursus vindt plaats bij yogacentrum Yogacentrum Novastrada, een prachtige groene locatie in Roden, Aan de Vaart 12.

 

Gun jezelf de ervaring om helemaal in je kracht te komen staan!


Ik deel met liefde mijn werk- en levenservaring om hierin naast je te staan.

 

 

Neem gerust contact op als je nog meer wilt weten of gewoon even kennis wilt maken.

Mail naar info@abundanceyoga.nl, bel +31 (0)6-33334683 of vul het contactformulier op deze website in.