LET ME INTRODUCE MYSELF

Mijn reis begon toen ik in 1982 in de provincie Groningen geboren werd en opgroeide met mijn ouders en twee zusjes. Inmiddels heel wat jaren later voel ik me helemaal thuis in het mooie groene Drenthe. De geboorteplek van Abundance Yoga.

Onderweg heb ik geleerd dat mijn hart me vraagt dichtbij te blijven, zodat ik echt als mezelf leef en me energiek voel. Abundance Yoga brengt voor mij vele levenservaringen samen en is mijn koffer vol expressie. Op een reis van zoektochten, met soms valkuilen, maar vooral ook steeds meer bewustzijn, kracht en vertrouwen. 

Na mijn studie psychologie heb ik in mijn ontwikkeling veelal mijn interesses van het moment gevolgd. Zo kwam ik uit bij Mindfulness- en Compassietraining, voedingsleer, een opleiding tot yogadance teacher en soundhealer, vele cursussen op het gebied van spirituele ontwikkeling, hoogsensitiviteit, allerlei creatieve workshops en zelfs wat zangles..:) Het leidde me naar vele mooie mensen en plekken, in Nederland, Europa en daarbuiten.

Het totaal bracht me op het pad van de chakra's en hoe deze te openen. Met behulp van muziek, dans, zang, schrijven, yoga, oprecht doorvoelen en de wijsheid van meerdere inspirerende leraren, opende mijn hart. Mijn weg van verbinding, jezelf zijn, plezier mogen maken en mijn spiritualiteit en creativiteit (her)ontdekken. 

Ik help je graag om jouw eigen inspiratie te vinden en volgen, zodat je energie volop gaat stromen en er nog meer verbinding, groei en openheid ontstaat. Zodat je kan helen waar nodig en genieten zoveel als mogelijk. En vertrouwen op dat beetje meer, op de altijd bestaande verbinding met liefde. Ook al kan je het niet direct zien..;-)


Namasté,

Esther

Meer weten?
Check: